Servicii

Design

Maroli Repro este solutia completa pentru a va oferi si a va produce simfonia culorilor. Procesul de productie a formelor de tipar porneste de la un design profesional, design care are rolul de a determina clientul final sa aleaga produsul din raft, de a capta atentia acestuia, si de a-l loializa si fideliza. Prin intermediul departamentului de creatie grafica, suntem in masura sa cream imaginea prin punerea in evidenta a avantajelor produsului comercializat.

Prepress

Imaginatia si viziunea fara frontiere ale artistilor graficieni, sunt transpuse cel mai adesea intr-un design atractiv si cu impact asupra privitorului. Serviciul de prepress inseamna pregatirea pentru tipar, prin prelucrarea si adaptarea fotografiilor, prin efectuarea ajustarilor si corectiilor impuse de tehnologia de tipar.

NOU – PACKZ – Software HYBRID

Editor Prepress care contine un set complet de functii pentru procesare rapida, care asigura calitatea fisierelor PDF.

Managementul culorilor

Reproducerea unor imagini color aproape identice cu imaginile originale, necesita cunoasterea managementului de culoare si aplicarea sa de-a lungul intregului flux de lucru.
In acest scop, specialistii nostri au inteles:

  • procesele de reproducere a culorilor;
  • modul in care functioneaza si descriu culoarea echipamentele de reproducere;
  • redarea si modul in care se acopera diversele medii de reproducere a culorii in raport cu aceasta;
  • conceptul de lumina si teoria de baza a culorii;
  • modul de pregatire a culorii la nivelul sistemului vizual uman;
  • modul de descriere si de masurare a culorilor;

Totul pentru atingerea scopului propus: obtinerea imaginilor color reale folosind tehnologia digitala.

Proof

Proof-ul a inceput sa detina o functie din ce in ce mai importanta in industria tiparului. El are un rol decisiv pentru corectiile de culoare, si reprezinta referinta pentru obtinerea BT (Bun de Tipar). Solutiile de proofing de la GMG, sunt garantia potrivirii proof-ului cu tiparul.

Scroll Up