Despre noi

Încă de la fondare, în anul 2000, compania Maroli Repro s-a specializat în realizarea plăcilor de fotopolimer pentru imprimarea etichetelor destinate produselor din industria alimentară, cea farmaceutică, imprimarea ambalajelor flexibile (BOPP, HDPE, LDPE, CPP, carton ondulat etc.)

 Cum a inceput totul? De la importul de folie BOPP (polipropilena) destinată ambalajelor flexibile, care deține avantajul de a nu fi toxică pentru alimente. Ca orice ambalaj care trebuie sa vândă produsul din interiorul său, folia se imprimă. Astfel am descoperit plăcile fotopolimerice și ne-am familiarizat cu procesul de imprimare, incepând cu imaginea grafică din calculator care se convertește pentru imprimare flexo-grafică urmată de gravare cu fascicul laser și spălare cu solvent a plăcii fotopolimerice.

Maroli Repro este o echipă de profesioniști sudată în mai bine de 18 ani de activitate. Este o echipă compactă, rodată și responsabilă. În prezent, compania deține unele dintre cele mai performante utilaje din segmentul de prepress și procesare, utilaje echipate cu softuri de ultimă generație.

Scroll Up